Szerződéskötési folyamat

Gyors és egyszerű szerződéskötést biztosítunk. Nálunk nincs sem apró betű, sem extra vesződség.

Energetikai tanácsadóként tapasztaljuk, hogy mennyi fejfájást okoz a bonyolult piac még bonyolultabb szerződéseinek átnézése, megértése. Aztán az ellátási időszak végén kiderül, hogy a határozott idejű szerződésnek (!) féléves felmondási ideje volt, vagy ún. “last call” opciót kell biztosítani a szolgáltatónak, amivel el is úszott a szolgáltatók megversenyeztetésének esélye…

Ezzel szemben a mi célunk, hogy a piacot érthetően tolmácsoljuk ügyfeleink felé. Ezért:

  • Szerződéses feltételeinket (ÁSZF) röviden, lényegre törően fogalmaztuk meg, és elérhetővé tettük honlapunkon könnyen átlátható formában is.
  • Tudástárat üzemeltetünk, amely praktikus információkat nyújt a felhasználók számára.
  • Blogposztokat írunk a piaci folyamatokról.

Szerződéskötési folyamat

Természetesen a legfontosabb a szerződéskötési folyamat, ami három fő lépésből áll az alábbiak szerint:

1. lépés: Árajánlatkérés, azonnali árajánlat áttekintése, két napos árgaranciával: ez a lépés kb. 10 perc alatt elvégezhető, bárminemű kötelezettségvállalás nélkül!

2. lépés: Szerződés áttekintése, kérdéses pontok tisztázása, a szerződés aláírása: erre a két napos árgarancia időablaka áll rendelkezésre, miközben a Wattler munkatársai is lefolytatják a szükséges ügyféljóváhagyási folyamatot.

3. lépés: Wattler feladata: Kereskedőváltás, kapacitások lefoglalása: a szerződésben kapott meghatalmazásunk alapján ez kizárólag a mi feladatunk. Amennyiben szükséges egyeztetünk önnel.((Figyelem! A szerződés felmondása minden kereskedőnél máshogy történik, ami esetleg korábbi határidőt jelent, mint hogy mi jogviszonyt létesítünk. Ebben az esetben az ön feladata a korábbi szerződés felmondása, ha a felmondási időszak későbbi, és erre a cége külön megbízást ad nekünk, akkor a Wattler jár el a korábbi kereskedőnél.))

És október 1-gyel a Wattler lesz az új földgázszolgáltatója!