HONLAPUNK MŰKÖDIK, AZONBAN ÁTMENETILEG KARBANTARTÁS ALATT VAN, ESETLEGES KISEBB HIBÁKÉRT ELNÉZÉSÉT KÉRJÜK.

Szerződéskötési folyamat

Gyors és egyszerű szerződéskötést biztosítunk. Nálunk nincs sem apró betű, sem extra vesződség.

Energetikai tanácsadóként tapasztaljuk, hogy mennyi fejfájást okoz a bonyolult piac még bonyolultabb szerződéseinek átnézése, megértése. Aztán az ellátási időszak végén kiderül, hogy a határozott idejű szerződésnek (!) féléves felmondási ideje volt, vagy ún. “last call” opciót kell biztosítani a szolgáltatónak, amivel el is úszott a szolgáltatók megversenyeztetésének esélye…

Ezzel szemben a mi célunk, hogy a piacot érthetően tolmácsoljuk ügyfeleink felé. Ezért:

  • Szerződéses feltételeinket (ÁSZF) röviden, lényegre törően fogalmaztuk meg, és elérhetővé tettük honlapunkon könnyen átlátható formában is.
  • Tudástárat üzemeltetünk, amely praktikus információkat nyújt a felhasználók számára.
  • Blogposztokat írunk a piaci folyamatokról.

Szerződéskötési folyamat

Természetesen a legfontosabb a szerződéskötési folyamat, ami három fő lépésből áll az alábbiak szerint:

1. lépés: Árajánlatkérés, azonnali árajánlat áttekintése, két napos árgaranciával: ez a lépés kb. 10 perc alatt elvégezhető, bárminemű kötelezettségvállalás nélkül!

2. lépés: Szerződés áttekintése, kérdéses pontok tisztázása, a szerződés aláírása: erre a két napos árgarancia időablaka áll rendelkezésre, miközben a Wattler munkatársai is lefolytatják a szükséges ügyféljóváhagyási folyamatot.

3. lépés: Wattler feladata: Kereskedőváltás, kapacitások lefoglalása: a szerződésben kapott meghatalmazásunk alapján ez kizárólag a mi feladatunk. Amennyiben szükséges egyeztetünk önnel.((Figyelem! A szerződés felmondása minden kereskedőnél máshogy történik, ami esetleg korábbi határidőt jelent, mint hogy mi jogviszonyt létesítünk. Ebben az esetben az ön feladata a korábbi szerződés felmondása, ha a felmondási időszak későbbi, és erre a cége külön megbízást ad nekünk, akkor a Wattler jár el a korábbi kereskedőnél.))

És október 1-gyel a Wattler lesz az új földgázszolgáltatója!