Igazolás TAO-kedvezményhez

Mintaprojektek
ALapvető információk
>> Olvassa el összefoglaló cikkünket a TAO-támogatással kapcsolatos összes tudnivalóról!
>> Töltse le az auditori igazolás-mintát!

Vegye igénybe a TAO-törvény által biztosított kedvezményt, és írja le cége nyereségadójából az energiahatékonysági beruházások értékét akár 50%-ig, segítségünkkel. Képzett energetikai auditoraink elvégzik a megfelelő vizsgálatokat, és amennyiben megfelel a kritériumoknak, kiállítják az igazolást.

A szolgáltatás menete
Beruházás megkezdése előtt((ha 2017. január 1. és július 3. között kezdődött a beruházás, akkor ezek a lépések is elvégezhetők utólag, kérjük olvassa el a linkelt tájékoztatót!))
  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap vagy elérhetőségeink segítségével.  Kérjük adja meg a legfontosabb információkat az energiahatékonysági beruházásról, amire a kedvezményt igénybe kívánják venni. Milyen épületet, berendezéseket, folyamatokat érint a beruházás? Mi okozza a hatékonyságjavulást? Körülbelül milyen értékű a beruházás és mennyi energiamegtakarítást várnak el tőle? Mikor kezdődik a beruházás?
  2. Visszajelzés során megvizsgáljuk, hogy van-e alapvető kizáró ok az adóvisszatérítés igénybevételéhez. Amennyiben nincs, az árajánlathoz szükséges további információkat is bekérjük.
  3. Árajánlat és pozitív válasz esetén szolgáltatási szerződés aláírása.
  4. Részletes adategyeztetés a beruházással kapcsolatban, tervek, további hozzáférhető adatok, egyeztetése.
  5. Az érintett rendszerre kiterjedő számolások elvégzése, szükség esetén helyszíni audit lefolytatása.
Beruházás üzembe helyezése után
  1. Adategyeztetés
  2. Helyszíni audit, újabb mérések és számolások készítése.
  3. Amennyiben az energiahatékonysági javulás bekövetkezett, az igazolás kiállítása.((Jelentősebb összegű beruházás esetén csak abban az esetben tudunk igazolást kiállítani, amennyiben az ügyfél rendelkezik egy hivatalos adótanácsadói véleménnyel, ami adózási szempontból alátámasztja a jogosultságot))
  4. Energiahivatal (MEKH) felé az audit kötelező lejelentése
ÁRAjánlat-kérés, KAPcsolatfelvétel

Amennyiben kérdése van beruházásával kapcsolatban, vagy árajánlatot szeretne kérni, az alábbi mezők kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot! Egyéb esetben várjuk hívását a +36708508993-es számon vagy emailjét az [email protected] címen!