Igazolás TAO-kedvezményhez

>> Olvassa el összefoglaló cikkünket a TAO-támogatással kapcsolatos összes tudnivalóról!
>> Töltse le az auditori igazolás-mintát!

 

Vegye igénybe a TAO-törvény által biztosított kedvezményt, és írja le cége nyereségadójából az energiahatékonysági beruházások értékét akár 50%-ig, segítségünkkel. Képzett energetikai auditoraink elvégzik a megfelelő vizsgálatokat, és amennyiben megfelel a kritériumoknak, kiállítják az igazolást.

A szolgáltatás menete
Beruházás megkezdése előtt1)ha 2017. január 1. és július 3. között kezdődött a beruházás, akkor ezek a lépések is elvégezhetők utólag, kérjük olvassa el a linkelt tájékoztatót!
  1. Vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén.  Kérjük adjon meg minden rendelkezésre álló információt a szóban forgó projektről: Milyen épületet, berendezéseket, folyamatokat érint a beruházás? Mitől várják az energiahatékonyság javulását? Körülbelül milyen értékű a beruházás és mennyi energiamegtakarítást várnak el tőle? Mikor kezdődik a beruházás? Történt vagy tervben van más támogatást igénybevétele?
  2. Megvizsgáljuk, hogy van-e alapvető kizáró ok az adóvisszatérítés igénybevételéhez. Amennyiben nincs, haladunk tovább a folyamattal.
  3. Árajánlat és pozitív válasz esetén szolgáltatási szerződés aláírása.
  4. Részletes adategyeztetés a beruházással kapcsolatban, tervek, további hozzáférhető adatok, egyeztetése
  5. Az érintett rendszerre kiterjedő helyszíni audit lefolytatása, szükség esetén mérések elvégzése.
Beruházás üzembe helyezése után
  1. Adategyeztetés
  2. Második helyszíni audit, újabb mérések készítése.
  3. Amennyiben az energiahatékonysági javulás bekövetkezett, nyilatkozat kiállítása.2)Jelentősebb összegű beruházás esetén csak abban az esetben tudunk igazolást kiállítani, amennyiben az ügyfél rendelkezik egy hivatalos adótanácsadói véleménnyel, ami adózási szempontból alátámasztja a jogosultságot

Várjuk jelentkezését!

Lábjegyzetek   [ + ]