Energetikai igazolás Gyármentő Programhoz, EKR-hez, TAO-kedvezményhez

A Wattler energetikai auditori névjegyzéki tag (jel: EASZ-86/2018). Általános feltáró auditokon kívül végzünk energetikai auditokat különféle támogatások / pénzügyi ösztönzők igénybevételéhez szükséges hitelesítések és igazolások kiállítására.

Jelenleg igénybe vehető támogatások/pénzügyi ösztönzők, és az ehhez szükséges energetikai tanúsítványok/igazolások listáját itt olvashatja. Kérje a Wattler segítségét!

ElnevezésElérhető támogatásTovábbi infóEnergetikai dokumentációWattler-szolgáltatás
Gyármentő Program – energiahatékonysági beruházásBp: 30%, vidék: 45% teljes beruházásra*linkEnergetikai audit és ex ante igazolásKérjen ajánlatot!
Gyármentő Program – napelemBp: 30%, vidék: 45% napelem+akkulinkMűszaki terv és kivitelezői árajánlatPartnercégen keresztül
Energiahatékonysági Kötelezettségi Rendszerkb. 10 ezer Ft/ megtakarított GJ (változó)linkEnergetikai audit / katalógus-számítás és hitelesítésKérjen ajánlatot itt!
TAO: energiahatékonysági beruházások társasági adókedvezménye30-65% addicionális költségrelinkEnergetikai audit és igazolás
Kérjen
Kérjen ajánlatot itt!
Egyéb pályázatokváltózóváltozó
* korlátozott összegű támogatás esetén

Fontos! A fenti pénzügyi ösztönzők akár kombinálhatók is.

Ajánlatkérés

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot chat-en (jobb alsó ikon), az [email protected] címen vagy a +36708508993-as telefonszámon, vagy töltse ki az alábbi mezőket, hogy felvegyük önnel a kapcsolatot!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.